Returer

Last updated on March 7th, 2019
 


Avbeställning
Beställningar som du skickar online bearbetas omedelbart och får inte avbrytas, och du kan behöva vänta tills du får varan för att returnera den.

Returer
När en varukostnad levereras till dig kan du returnera det här objektet inom 30 dagar efter leveransen. För att vara berättigad till retur måste dina varor vara oanvända och i samma skick som du fått det och måste finnas i originalförpackningen. Vår returpolicy gäller inte följande varor: rabatterade eller säljartiklar, presentkort, personliga föremål, lättfördärvliga varor som mat, blommor, tidningar eller tidskrifter, intima kläder, hygienartiklar, farliga material eller brandfarliga vätskor eller gaser. Dessa artiklar är inte berättigade till retur, återbetalning eller utbyte.

Frakt
För att initiera en retur, vänligen e-maila oss på sverus@sverus.com. Vi behöver ett kvitto eller inköpsbevis för att följa din retur. Alla returvaror ska skickas till oss på Lindgårdsvägen 26, 74364 Björklinge. För varor som tillverkas av en annan part och återförsäljs av oss, skicka inte det här objektet tillbaka till tillverkaren. Du är ansvarig för att betala för alla fraktkostnader för din returnerade produkt. Fraktkostnaderna återbetalas inte. Om du får återbetalning dras kostnaden för eventuell returfrakt från din återbetalning. Du bör överväga att använda en spårbar sjöfart eller köpa sjöfartsförsäkring för värdepapper.

Återbetalningar och utbyten
Efter att vi har fått din giltiga retur, skickar vi dig ett e-mail för att meddela dig att vi har fått ditt returnerade objekt och meddelar dig om godkännande eller avslag på din retur. Om din retur är godkänd av oss, kommer vi att tillhandahålla ett av följande inom en rimlig tid: en utbyte av varor för den returnerade produkten, en icke-överlåtlig varukredit, en kredit till betalkortet eller den ursprungliga betalningsmetoden som betalas för objektet, en kontroll eller ett annat botemedel som vi bestämmer i god tro är lämpligt under omständigheterna.

Allmän
Om du inte uppfyller något av ovanstående villkor förbehåller vi oss rätten att vägra återbetalning eller utbyte eller att införa olika eller ytterligare villkor.