Vår historia

Hej och välkommen till Walldorado!

Jag heter Yury Bertgran och är ägare och VD för Sverus International, företaget bakom Walldorado webbshop. Vår historia började 1995 – med en universitetsexamen i ekonomisk historia, fascination för väggdekoration och liten chans att hitta ett riktigt jobb, letade jag efter möjlighet att kombinera mina yrkeskunskaper med personlig tillgivenhet, strävande efter individuell frihet, och, naturligtvis, anständig inkomst. Var kan man hitta ett sådant drömjobb? Tja, svaret på mitt "var" var omedelbart och ganska enkelt – troligen ingenstans, tills jag bestämt mig för att ignorera bristen på erfarenhet och eventuella ekonomiska risker, och att skapa drömjobbet själv!


Fast besluten att göra det bästa av situationen startade jag ett handelsföretag, dess verksamheten byggdes upp med inriktning på internationell handel med väggdekorationsprodukter, främst fototapeter och canvastavlor.


Redan från början har vår strategi varit att effektivt utnyttja den kontinuerligt växande efterfrågan på väggdekorationsprodukter genom att anpassa vårt sortiment till förändringarna i inredningstrender och erbjuda väldigt noggrant utvalda och estetiskt tilltalande produkter, som framställas genom användande av toppmodern och miljövänlig tryckteknik och som ska offereras till överkomliga priser.


Efter att ha nått tjugofem årsstrecket är vi mycket nöjda med vad vi har kunnat åstadkomma som företag, och vi är stolta över att kunna säga att vi fortfarande växer och utvecklas! 
Idag består vår produktlinje av mer än 12 000 produkter för väggdekor, från fototapeter till canvastavlor, dekorativa stänkskydd till köket och artistska skärmväggarMed ytterligare 1500 nya artiklar som vi planerar att introducera under 2022, är vi glada att kunna erbjuda våra svenska och internationella kunder en verklig one-stop-shop för alla deras väggdekorationsbehov!

Här är de viktigaste milstolparna på vår väg:
1995 - affärspartnerskap inleds med Scandecor, Uppsala-baserade företag - en pionjär på den europeiska väggdekorationsmarknaden
1999 - den första webbshopen invigs att erbjuda fototapeter till kunder i USA
2004 - affärspartnerskap inleds med W+G, ett av de äldsta europeiska väggdekorföretagen, där Sverus International agerar både som återförsäljare och marknadsfrämjare i östra och norra Europa

Hälsningar, Yury Bertgran, Grundare av Walldorado
--------------------------------------------------------------------


FÖRETAGSNAMN
Sverus International

HANDELSNAMN
Walldorado

FÖRETAGSADRESS
Lindgårdsvägen 26, SE-743 64 Björklinge, Sweden

Tel.: +46 70 273 13 17
Email: sverus@sverus.com

HANDELSREGISTER OCH MOMS NUMMER
Företagsregistrationsnummer: 5410052236  MOMS nr. SE19541005223601

REGISTRERINGSORT
Uppsala, Sverige

WEBBUTVECKLING OCH TEKNISK SUPPORT
Y. Bertgran
 

SAMARBETSPARTNER

 
Consalnet Ταπετσαρίες τοίχου