Prissättning och leveransinformation


PRISER

Våra priser visas i EUR och SEK, inklusive moms, hantering och leverans (leveranser inom EU). Du kan ändra valutan i de priser som visas på vår hemsida genom att välja önskad valuta i rullgardinsmenyn.

SKATTER OCH AVGIFTER

Moms gäller för alla inköp av invånare i Europeiska unionen (EU). Kunder utanför EU betalar inte moms. NOTERA! Vid leverans till länder utanför EU är köparen ansvarig för att betala alla skatter och andra avgifter vid import som det främmande landet kan begära för våra produkter.

BETALNINGSALTERNATIV

Kortbetalning via PayPal
Betalning via PayPal-konto
Banköverföring - förskottsbetalning till vårt bankkonto

LEVERANS
Vi levererar Vi levererar till bostäder eller affärsavdelningar i Europa och till utvalda länder över hela världen.


HUR VI LEVERERAR
Alla våra leveranser sker via FedEx eller DPD från våra lager i Tyskland och Polen.


LEVERANSTID
Leverans av beställningar (bearbetning, förpackning och transport) till adress i Sverige och andra EU-länder tar i genomsnitt 6-8 arbetsdagar (från orderdatum) till länder utanför EU tar det ca 10-12 arbetsdagar. Det är värt att notera att i vissa länder kan du behöva tillåta ytterligare 4-5 dagar för tullklarering.


FRAKTKOSTNADER
Vi erbjuder gratis frakt till destinationer i Sverige och inom EU. För leveranser till bostads- och affärslokaler i Europa (utanför EU) läggs en fast fraktkostnad på 120,00 SEK per vara till. Om du bor utanför Europa, vänligen kontakta oss innan du beställer!


RETURER OCH KLAGOMÅL
Enligt EU-lagstiftningen har du rätt att avbryta ett köp inom 14 dagar. Periodens början räknas från den första leveransdagen. Vid utövandet av ångerrätten måste det inköpta varan returneras i sitt ursprungliga skick och förpackningen.