Tropiska Fototapeter

Tropiska Fototapeter

Ta tillbaka oförglömlig tropisk bris och humör direkt in i ditt hem med Walldorados autentiska tropiska tapeter och väggmålningar. Hos oss hittar du ett brett utbud av högkvalitativa fototapeter med tropiska motiv för att förvandla ditt hem eller arbetsplats till en tropisk oas. Vi är stolta över att erbjuda ett varierat sortiment av fototapeter i olika färger, mönster och stilar. Oavsett om du söker en djupskog, strand eller något annat tropiskt tema, har vi garanterat en fototapet som passar just dig. Vår passion är att hjälpa dig skapa en unik och personlig inredning med hjälp av våra fototapeter. Så ta en titt på vårt sortiment och börja planera din nya inredning idag!
 

Visa:
Sortera efter:

3d fönster utsikt tropisk lagun fototapet

Designad för både bostäder och affärslokaler Högupplöst digitaltryck på icke-vävt halvlaminatpapper ..

Kr 995.00
Exkl moms: Kr 796.00

Afrika solnedgång träd silhuett genom stenbågar fototapet

Designad för både bostäder och affärslokaler Högupplöst digitaltryck på icke-vävt halvlaminatpapper ..

Kr 995.00
Exkl moms: Kr 796.00

Djungel vattenfall fototapet

Designad för både bostäder och affärslokaler Högupplöst digitaltryck på icke-vävt halvlaminatpapper ..

Kr 995.00
Exkl moms: Kr 796.00

Fjärilar palmer blommor modern tropisk fototapet

Designad för både bostäder och affärslokaler High resolution digital printing on non woven semi lami..

Kr 995.00
Exkl moms: Kr 796.00

Fondtapet Baa Atoll - Modern Väggdekoration av Non-Woven Material med HD Digitaltryck för En Fantastisk Ambient

Vi är stolta över att presentera vår fototapet Baa Atoll - den perfekta lösningen f&..

Kr 1 295.00
Exkl moms: Kr 1 036.00


Tropiska Fototapeter - Många olika stilar att välja mellan

Om du vill skapa en oas i ditt sovrum, en tropisk strandkänsla i ditt vardagsrum eller kanske en djungeltema i ditt barns rum, så har vi fototapeter för alla smaker och stilar. Vårt stora utbud gör det enkelt att hitta en tapet som passar dina behov och preferenser.

 

Enkel installation med lim som ingår gratis

Att installera våra fototapeter är enkelt och vi inkluderar alltid limmet gratis, vilket gör installationen ännu smidigare. Våra tapeter är också enkla att ta bort om du vill byta ut dem senare. Detta gör våra fototapeter ett utmärkt alternativ för den som vill ha en tillfällig förändring eller för den som vill ha något som enkelt kan tas bort om det inte längre passar.

 

Få råd och tips från Walldorado

Om du inte är säker på vilken fototapet du ska välja eller hur du ska använda den, så tveka inte att kontakta oss på Walldorado. Vi finns alltid tillgängliga för att ge råd och tips om hur du kan använda våra tropiska fototapeter för att skapa den perfekta stämningen i ditt hem.

 

Tropiska Fototapeter - En personlig och unik present

Våra fototapeter med tropiska motiv är också en utmärkt presentidé för någon som vill förnya sitt hem eller som gillar tropiska teman. En fototapet kan vara en personlig och unik present som verkligen uppskattas.

 

Välkommen till Walldorado!

Så varför inte ta en titt på vårt stora utbud av fototapeter med tropiska motiv? Hos oss på Walldorado hittar du högkvalitativa tapeter för alla smaker och stilar. Skapa en tropisk oas i ditt hem idag med hjälp av våra fototapeter.