Fototapet öppen spis

Fototapet öppen spis
Lägg till en touch av värme och elegans till ditt hem eller arbetsmiljö med en fototapet öppen spis! Vårt unika urval av väggmålningar med öppen spis kommer säkerligen att ge en mysig atmosfär till alla utrymmen. Med enkel installation kan du skapa den perfekta looken för ditt vardagsrum, sovrum, kontor, restaurang eller något annat utrymme. Förvandla dina väggar till en inbjudande, varm och elegant tillflyktsort idag med våra öppen spis fototapeter!
 
Visa:
Sortera efter:

Fototapet "Den mysiga öppna spisen"

Fototapet "Den mysiga öppna spisen" är det perfekta sättet att lägga till en touch av värme till all..

€129.50
Exkl moms: €103.60

Fototapet "En öppen spis i ett lantligt hus"

Det perfekta sättet att föra in värmen och komforten från en öppen spis i ditt hem utan att behöva t..

€129.50
Exkl moms: €103.60

Fototapet "Öppen spis i ett nytt hus"

Med denna fototapet kan du njuta av utseendet av en varm och mysig öppen spis utan att någonsin behö..

€129.50
Exkl moms: €103.60

Fototapet "Öppen spis"

Tapeten med öppen spis är det perfekta tillskottet till alla rum. Det ger den varma, mysiga känslan ..

€129.50
Exkl moms: €103.60

Fototapet "Tegelspis med en flammande eld"

Ge ditt hem värmen från en brusande brasa med vår fototapet Fototapet "Tegelspis med en flammande el..

€129.50
Exkl moms: €103.60

Fototapet en vedeldad eld som brinner rasande på en sten eldplats

Fototapeten är tillverkad med ekologisk, luktfri och helt säker HP Latex-teknik. Grundmaterialet för..

€137.50
Exkl moms: €110.00


Skapa en inbjudande atmosfär med en fototapet öppen spis

En öppen spis är ett klassiskt inslag i många hem, men det är inte alltid möjligt att ha en fysisk spis på grund av olika orsaker. Men med en fototapet av en öppen spis kan du enkelt skapa samma mysiga känsla i ditt hem. Våra fototapeter med öppet spis är tryckta med högkvalitativt bläck på slitstarkt papper som är enkelt att applicera på din vägg. Du kan enkelt välja den storlek som passar bäst för din vägg. Oavsett om du föredrar en modern eller traditionell stil, eller om du vill ha en ljus eller mörk bakgrund, så har vi något som passar just dig. Våra tapeter är också perfekta för att skapa en atmosfär som passar olika årstider. Välj en tapet med en öppen spis som har en julig stämning för att få en extra mysig julstämning, eller välj en tapet med en öppen spis som har en somrig känsla för att skapa en varm och inbjudande atmosfär på sommaren.

 

Lätta att installera

Våra fototapeter med öppet spis är enkla att installera, även om du inte har någon tidigare erfarenhet av att sätta upp tapeter. Limmet som behövs för att applicera tapeten ingår alltid i priset, så du behöver inte oroa dig för att köpa extra material. Vi på Walldorado har också en guide för hur du installerar fototapeter som du kan använda för att hjälpa dig med installationen.

 

Fototapet öppen spis - En perfekt presentidé

Våra fototapeter med öppet spis är också en perfekt presentidé för någon som du vill ge en present till. Oavsett om det är till en familjemedlem, vän eller kollega så är våra tapeter en present som garanterat kommer att uppskattas.